Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Nyt Badeværelse i Silkeborg, Skanderborg og omegn

Få et nyt lækkert badeværelse 

Går du og drømmer om at få bygget et nyt badeværelse, eller skal det gamle badeværelse renoveres? Hos Murerfirmaet Lundby A/S har vi stor erfaring med at lave nye badeværelser for kunder i Silkeborg, Skanderborg, Århus og omegn. Når du vælger os til dit byggeprojekt, er du garanteret et veludført stykke håndværk, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Det moderne badeværelse skal være både funktionelt, moderne og let at rengøre. Vi bestræber os på at levere badeværelser, der lever op til alle nutidens krav, uden at gå på kompromis kvalitet og design.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Mange faktorer spiller ind når det kommer til prisen for at få bygget et nyt badeværelse. Skal badeværelset bygges fra bunden, eller er der tale om en renovering af det eksisterende badeværelse? Skal der installeres nyt inventar, armatur eller ventilation, har det også en stor betydning for den endelige pris.

Uanset om du skal have renoveret det gamle badeværelse, eller bygget et helt nyt, så tilbyder vi naturligvis råd og vejledning og finder en løsning, der lever op til både dine krav og ønsker.

Renovering af badeværelse i Silkeborg

Med mere end 50 års erfaring indenfor branchen, har vi gennem tiden udført renovering af badeværelser for mange tilfredse kunder. Skal vi give dit badeværelse en makeover, eller kunne du tænke dig en helt anden stil, så står vi klar med en hjælpende hånd

Vi er tilknyttet Byg Garanti og Dansk Byggeri, der er din garanti for korrekt udførelse af renoveringsarbejdet.

Kontakt os for et tilbud allerede i dag

Har vi fanget din interesse, eller har du spørgsmål vedrørende nyt eller renovering af dit badeværelse? Så kontakt os på telefon 86 80 43 00 eller e-mail mbl@plmur.dk, for en uforpligtende snak om mulighederne for at få bygget nyt badeværelse.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk