Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Ombygning af hus i Silkeborg, Skanderborg og omegn

En ombygning af huset kan ofte være et billigt alternativ til at flytte i nyt hus. Murerfirmaet Lundby A/S har stor erfaring med enhver form for ombygning af huse og lejligheder. Skal terrassen udvides eller skal taget hæves? Ingen opgaver er for store eller små, og vi leverer gerne en skræddersyet løsning, tilpasset dine ønsker og behov.

Vi udfører ombygning af huse og bygninger for både private og erhvervskunder. Som professionelt murerfirma kører vi gerne ud til kunder i Silkeborg, Skanderborg og Århus og omegn og laver en vurdering af opgavens omfang.

Ombygning med mange muligheder

Mulighederne ved en ombygning er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser. Derfor står vi altid klar med råd, vejledning og en professionel løsning der kan realisere dine byggedrømme.

Vi udfører mange forskellige mureropgaver

Vi tilbyder solidt murerarbejde med kunden i fokus til konkurrencedygtige priser. Vi lægger stor vægt på den tætte dialog med kunden, og vi er med som din samarbejdspartner gennem hele forløbet.

Som kompetent murerfirma udfører vi et bredt udvalg af opgaver, og kan blandt andet tilbyde:

Lad os hjælpe dig med din ombygning i Silkeborg

Hos Murerfirmaet Lundby A/S har vi over 50 års erfaring indenfor ombygning, tilbygning samt nybyggeri. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med deres ombygninger i Silkeborg, Skanderborg og Århus, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Så kontakt os på telefon 86 80 43 00 eller mbl@plmur.dk, for en uforpligtende snak og et stærkt tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk