Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Renovering af skorsten i Silkeborg, Skanderborg og omegn

Hos Murerfirmaet Lundby A/S er vi specialister i skorstensrenovering, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med renovering af skorsten i Silkeborg og omegn. Vi tilbyder et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser.

Vi lægger stor vægt på troværdighed og punktlighed, og din tilfredshed er det vigtigste for os. Derfor kommer vi gerne ud til dig og vurderer omfanget af opgaven, inden du får et endeligt tilbud.

Som professionelt murerfirma udfører vi enhver form for murerarbejde for private, såvel som erhvervs- og industrivirksomheder. Vi kan blandt andet være tilbyde:

Mange fordele ved at få skorstenen renoveret

Med en korrekt udført renovering af din skorsten, er der en lang række fordele at hente, og du kan derfor betragte det som en langsigtet investering. En skorstensrenovering sikrer at der ikke bruges unødvendig energi på at opvarme skorstenen. Uden en renovering af skorstenen, vil en stor mængde energi gå til at opvarme den kolde skorsten.

Desuden kan en skorstensrenovering være med til at sikre at din skorsten mod fremtidige skader. 

Få et tilbud på skorstensrenovering i Silkeborg og omegn

Har vi fanget din interesse, eller kunne du tænke dig at høre nærmere omkring renovering af skorsten? Som professionelt murerfirma i Silkeborg med mange års erfaring, tilbyder vi råd og vejledning,

Kontakt os telefon 86 80 43 00 eller e-mail mbl@plmur.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk