Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Flisearbejde i Silkeborg, Skanderborg og omegn

Vi har specialiseret os i flisearbejde og kan levere kvalitetsløsninger i alle typer fliser. Hos Murerfirmaet Lundby A/S udfører vi alt indenfor brolægning og arbejde af flisematerialer for både private, industri- og erhvervsvirksomheder i Silkeborg, Skanderborg, Århus og omegn.

Udover vores lægning af fliser, udfører vi også en bred vifte af andre mureropgaver. Vi kan blandt andet tilbyde:

Inden- og udendørs flisearbejde

Skal der nye fliser på terrassen, eller kunne du tænke dig, at få nye fliser i badeværelset og køkkenet? Murerfirmaet Lundby udfører både inden- og udendørs flisearbejde i fag eller hovedentreprise.

Til Udendørs flisebelægning bruges der ofte herregårdssten, brosten eller have tegl, fordi man bruger stentyper der har en lang levetid, og som skaber et flot og rustikt udtryk.

Til indendørs brug er det kun fantasien der sætter grænser. Uanset om du foretrækker beton, mosiak, marmor eller mere rå fliser, så kan vi finde en løsning.

Uanset om du har et ønske eller et behov for inden- eller udendørs flisearbejde, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores materialer. Vi bruger kun de bedste fliser og arbejder med pålidelige og dygtige leverandører, for at sikre at dit flisearbejde er af god kvalitet, og holder mange år fremover.

Du kan desuden i samarbejde med os, finde ud af hvilke materialer belægningen skal bestå af. Vi tilbyder samtidig rådgivning skulle du have brug for det, og kan give vores ekspertise og mening om, hvilke materialer bedst passer til dine omgivelser.

Flisebelægning med sans for kvalitet

At vælge erfarne og professionelle brolæggere til dit flisearbejde, er en utrolig afgørende beslutning. Når der skal ligges korrekt installation af fliser, kræver det præcision og ekspertise for at sikre, at de er jævnt placeret og holdbare over tid. Her kommer vi hos Murerfirmaet Lundby ind i billedet.

Vi benytter kun de bedste materialer til vores arbejde og brolægning, og sætter altid kundens tilfredshed i førersædet. Derfor udføres alt arbejde i tæt dialog med dig som kunde. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning, så vi i samarbejde finder frem til en løsning, som du kan få glæde af i fremtiden.

Vores medarbejdere og håndværkere har en omfattende træning, og den rette erfaring. Vi er eksperter inden for vores felt og er altid opdateret med de nyeste teknikker indenfor flisearbejde. Du kan derfor være sikker på, at i samarbejde med os er du i gode hænder.

Indhent et stærkt tilbud på flisearbejde i Silkeborg og omegn

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Silkeborg og omegn med professionelt udført belægning af fliser, og sætter naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon 86 80 43 00 eller e-mail mbl@plmur.dk, for et uforpligtende tilbud på brolægningsopgaver.

Kontakt

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk