Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Tilbygning til hus i Silkeborg, Skanderborg og omegn

Få en flot tilbygning til dit hus 

Hos Murerfirmaet Lundby A/S udfører vi alle former for tilbygninger for både private og erhvervskunder. Vi har over 50 års erfaring som professionelt murerfirma, og vi har allerede lavet tilbygninger for mange tilfredse kunder i Silkeborg, Skanderborg, Århus og omegn

Vi løser enhver type tilbygningsprojekt uanset omfanget af opgaven, og i både fag- og hovedentreprise. Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og netop derfor tilbyder vi håndværk i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Når vi laver tilbygninger, er det altid i tæt dialog med dig som kunde, så vi sammen kan sikre det bedste resultat.

Udover tilbygning udfører vi blandt andet også ombygning, renovering, badeværelser, flisearbejde og meget mere.

Hvad er en tilbygning til hus?

Ved en tilbygning er der tale om tilføjelse af ekstra struktur, der bliver koblet til den eksisterende del af din bygning. Der kan være utrolig mange måder at få gjort dette på, fx. kan det være en udvidelse af din stue, et nyt soveværelse, en større køkkenafdeling, eller endda en garage, skulle du have brug for det. Formålet er simpelt at tilføje mere plads til dit hjem eller din bolig, og øge funktionaliteten.

Inden tilbygning til hus, er det vigtigt at gå igennem overvejelser du bør tage. Vi anbefaler altid at vurdere behovet for plads, og afgøre hvilken type tilbygning der passer præcis til dine ønsker. Med et samarbejde med os, har vi mange års erfaring og den nødvendige ekspertise og viden, til at kunne tilbyde dig rådgivning. Du kan derfor altid tage en uforpligtende snak med os, hvor vi kan gå igennem typen af t ilbygning, samt budget og tidsramme for projektet.

Få et godt tilbud på en tilbygning til hus i Silkeborg og omegn

Har du brug for en professionel murer i Silkeborg, Skanderborg, Århus eller omegn til dit kommende byggeprojekt og tilbygning til hus, eller har du spørgsmål vedrørende omfang og priser? 

Så kontakt os på telefon 86 80 43 00 eller mbl@plmur.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden med opgaven du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk