Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Nybyggeri i Silkeborg, Skanderbog og omegn

Har du brug for et kompetent murerfirma i Silkeborg, der kan realisere dine byggedrømme? Hos Murerfirmaet Lundby A/S har vi mere end 50 års erfaring indenfor nybyggeri i både fag- og hovedentreprise. Vi udfører traditionelt byggeri, såvel som specielle skræddersyet løsninger for kunder i Silkeborg, Skanderborg, Århus og omegn. Vi er med under hele byggeprojektet, og vi arbejder altid ud fra vores kunders ønsker og behov. 

Udover nybyggeri udfører vi også en bred vifte af andre opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde:

Erhvervsbyggeri i høj kvalitet

Som professionelt murerfirma beskæftiger vi os med alle former for erhvervs- og industribyggeri, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med deres byggeprojekter i Silkeborg og omegn.

Murerfirmaet Lundby A/S har mange års erfaring, og vi forstår at der er mange parametre i spil, når det kommer til erhvervsbyggeri. Derfor tilbyder vi råd og vejledning gennem hele forløbet, fra projektering og byggeansøgning, til plantegninger, beregninger og rådgivning.

Kvalitet er kernen i alt hvad vi gør. Dette betyder vi kun bruger materialer af højt kvalitet, og sikrer os for at bruge de nyeste byggeteknikker for at sikre holdbarhed og pålidelighed, når vi udfører nybyggeri. Vi er alsidige og tilbyder forskellige tjenester indenfor nybyggeri, herunder af erhvervsejendomme og enkelstående huse. Uanset omfanget hører vi altid fra dig, og er klar på at blive din samarbejdspartner.  

Priser på nybyggeri

Vi er leveringsdygtige indenfor skræddersyet totalløsninger, der omsætter dine ideer til virkelighed. Vi sætter altid kunden i centrum og vi bestræber os på at levere et resultat, der lever op til dine individuelle behov og ønsker.

Priserne for nybyggeri af huse, varierer meget og afhænger blandt andet af husets størrelse, udformning, materialevalg, grundens beliggenhed og meget mere. Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder du har, ud fra dit budget og dine ønsker til dit nybyggerprojektet.

Lad os hjælpe dig med dit nybyggeri i Silkeborg

Har du brug for rådgivning og vejledning, samt et professionelt løsningsforslag til dit næste byggeprojekt? Hos Murerfirmaet Lundby A/S tilbyder vi solidt håndværk til konkurrencedygtige priser.

Kundetilfredshed er vores ultimative mål, derfor stræber vi os altid efter at levere en service for vores kunder, vi kan stå inde for. Kontakt os på telefon 86 80 43 00 eller e-mail mbl@plmur.dk, og få en snak om dine muligheder, samt et stærkt tilbud.

Kontakt

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk