Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Vi mener at byggeri gerne må være smukt og spændende at se på, og samtidig skal håndværket være i højsædet.

Murerarbejde i Silkeborg, Skanderborg og omegn

Hos Murerfirmaet Lundby A/S udfører vi alle former for murerarbejde i Silkeborg, Århus og omegn. Vores kunder er både private, erhverv og offentlige institutioner og ingen opgaver er for store eller små. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov når vi udfører murerarbejde.

Har du en specialopgave der skal udføres, så stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed med råd, vejledning og et professionelt løsningsforslag.

Som kompetent Murerfirma udfører vi blandt andet:

Murerarbejde med kvalitet i førersædet

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor bestræber vi os altid på, at levere solidt håndværk til konkurrencedygtige priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vores arbejde er ikke færdigt før du er tilfreds med resultatet.

Vi har mere end 50 års erfaring som professionelt murerfirma i Silkeborg. Vores dygtige medarbejdere er veluddannet og holdes opdateret med de nyeste innovationer inden for branchen.

Indhent et stærkt tilbud på murerarbejde i Silkeborg og omegn

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med murerarbejde i blandt andet Silkeborg, Skanderborg, Århus og omegn, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Har du brug for et professionelt murerfirma, eller har du spørgsmål vedrørende vores arbejde som murerfirma? Så kontakt os på telefon 86 80 43 00 eller e-mail mbl@plmur.dk, for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Murerfirmaet Lundby A/S
CVR: 21678104

Adresse

Lillehøjvej 23,
8600 Silkeborg

Kontaktinfo

Telefon: 86 80 43 00
Mail: mbl@plmur.dk